Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πρόγραμμα “Life Skills” από το British Council – Πρόσκληση ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση

  • από

Είστε νέος/α 18 έως 30 ετών και βρίσκεστε σε διαδικασία αναζήτησης της επαγγελματικής σας ταυτότητας; Τότε δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα μας.

Το πρόγραμμα Life Skills που εκπονείται από το British Council με χρηματοδότηση της HSBC, ανοίγει για ακόμη μια φορά τις πόρτες του ώστε να υποδεχθεί νέους (ηλικίας 18-30 ετών) που φιλοδοξούν να ανακαλύψουν την κοινωνική πλευρά της εργασίας, μέσω της απασχόλησης τους στον δυναμικά αναπτυσσόμενο τομέα της κοινωνικής οικονομίας. Στο πρόγραμμα παίρνουν μέρος φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, καθώς και οργανισμοί με κοινωνικό αντίκτυπο από όλη την Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ξεχωριστή ευκαιρία να εργαστούν στο χώρο των φορέων, εξ’ αποστάσεως ή με φυσική παρουσία. Όπως και στους προηγούμενους κύκλους του Life Skills, οι ωφελούμενοι θα συνεργαστούν με επαγγελματίες του χώρου, θα αναλάβουν ουσιώδη καθήκοντα και θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Διαβάστε περισσότερα στη συνημμένη πρόσκληση και τις πληροφορίες για τις προσφερόμενες θέσεις και συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής για τη θέση που σας ενδιαφέρει έως την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε την πρακτική σας άσκηση ως Communication Assistant/Βοηθός Επικοινωνίας στην OPENOUS, συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής επιλέγοντας την θέση εργασίας με τον αριθμό 017.